Sun Talks: „Design your life” cu Ioana Macoveiciuc

conferinta sun talks

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți.

Conferinta:”Despre motivaţie, inspiraţie şi curajul de a face schimbări în viaţa ta”, la o nouă ediţie Sun Talks, „Design Your Life”.

Sun Talks: „Design Your Life”:

  • Inseamnă să ai curaj să fii arhitectul propriei tale vieți. Sau să îți colorezi viața în culorile pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, dar nu ai avut curaj să le folosești.
  • Înseamnă un nou început, o viață bună cu momente unice, cum ar fi atunci când primești primul cadou aniversar în fața magazinului preferat sau când ieși la un film cu prietenii.
  • Este însă și despre relațiile interfamiliale, părinte-copil, părinte-părinte și, poate la fel de important, relația ta cu tine.

Sâmbătă, 21 octombrie, începând cu ora 11:00, ne dăm întâlnire cu Printesa urbana, Ioana Macoveiciuc, care va susţine prima conferinta „Viaţa ta e o poveste. Spune-o şi trăieşte-o frumos!”.

Ioana Macoviciuc este posesoare de unsprezece ani a blogului “Prinţesa urbană” şi autoarea cărţilor „O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă” sau „Mami, e gata?”.  Ioana ne va vorbi in prima conferinta despre curajul de a face schimbări atunci când viaţa pe care o ai nu te mai reprezintă.

Înscrierile la conferinta Sun Talks sunt gratuite şi se fac accesând următorul link: www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Te aştepăm!

Conferinta este transmisa LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

 

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.