Forbes Forward e-vents emisiuni prin sistemul NetEvent

Forbes Forward e-vents emisiuni prin sistemul NetEvent by NETv

Forbes Forward e-vents  emisiuni difuzate prin sistemul NetEvent by NETv este o emisiune realizată de Forbes Romania cu si pentru comunitarea dezvoltată în jurul sitului Forbes Romania. Este bazată pe folosirea unui binecunoscut sistem de webinarii care permite participanților din public să pună intrebări și să primească răspunsuri în timp real. Se asigură astfel un nivel ridicat de interactivitate.

Ediția demonstrativă de mai jos este cea de-a douăsprezecea întâlnire din Seria de evenimente online de business Forbes Forward e·vent

? Speakerii ediției FORBES FORWARD 11 mai 2020:
? Mircea Turdean, Director General Farmec
? Ian Pearson, Președinte Ford Romania
? Wargha Enayati, Fondator REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate

Principalele teme de discuții:
˃ Farmec a fost unul dintre primii producători locali care și-a oferit susținerea în contextul pandemiei. Cât de greu mai este să încerci să faci bine în România și ce urmează pentru Farmec?
˃ Industria auto a fost cea care a „ținut” exporturile României în ultimele decenii. Pandemia a oprit complet producția de mașini și componente în România, însă „motorul” pare că a repornit. Cum arată viitorul imediat pentru fabrica Ford din România și pentru întreaga industrie automotive?
˃ Coronavirusul a arătat mai clar ca oricând criza din sistemul de sănătate din România. Cum vede viitorul medicul cardiolog Wargha Enayati, cel care a fondat și ulterior vândut rețeaua Regina Maria, iar acum are în plină dezvoltare unul dintre cele mai ambițioase planuri de dezvoltare în domeniul serviciilor de sănătate?

Forbes Forward e-vents by NETv

Forbes Forward e-vents by NETv

Forbes Forward e-vents emisiuni transmise prin NetEvent

______________________________________

#NetEvent este o soluție de realizare online a întâlnirilor sau evenimentelor sau emisiunilor cu mai mulți participanți, inregistrate sau difuzate în direct.
Principala ei caracteristică este că este adaptată noii condiții aduse de către coronavirus: NECESITATEA IZOLĂRII.

Prin folosirea acestei soluții fiecare dintre cei implicați (regie, gazdă, invitați, public) stau în siguranța propriei case dar se întâlnesc pe ecranUn ecran cu comutări de cadre și cu o imagine îmbogățită grafic cu sigle, logo-uri, burtiere explicative pentru participanți, titluri, crawl, difuzare de publicitate sau alte cerințe pe care le-ar avea un client.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.