Biz Re:Invent emisiune saptamanala realizata prin sistemul NetEvent

Biz Re:Invent emisiune saptamanala realizata prin sistemul NetEvent

Biz Re:Invent emisiune saptamanala realizata prin sistemul NetEvent este cea de-a treia pe care o transmitem live săptămâna,  pe Facebook pentru cei de la Revista Biz.

E timpul reinventării și al inovației. Dar cum îmbinăm tehnologiile revoluționare cu spiritul antreprenorial și cu strategia de business?

In rima ediție vom vorbi despre inovația românească în contextul global cu doi tineri care au pornit să schimbe lumea prin ideile lor și prin felul în care le aplică în business:

Cornel Amariei (Lumen) și Denis Tudor (Swisspod Technologies).

reinvent

______________________________________

NetEvent este o soluție de realizare online a întâlnirilor sau evenimentelor sau emisiunilor cu mai mulți participanți. Ele pot fi inregistrate sau difuzate în direct. Principala ei caracteristică este că este adaptată noii condiții aduse de către coronavirus: NECESITATEA IZOLĂRII.

Prin folosirea acestei soluții fiecare dintre cei implicați (regie, gazdă, invitați, public) stau în siguranța propriei case dar se întâlnesc pe ecranUn ecran cu comutări de cadre și cu o imagine îmbogățită grafic cu sigle, logo-uri, burtiere explicative pentru participanți, titluri, crawl, difuzare de publicitate sau alte cerințe pe care le-ar avea un client.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

 

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.