Back to Business Netcast emisiune saptamanala realizata prin sistemul NetEvent

Back to Business Netcast emisiune saptamanala realizata prin sistemul NetEvent by NETv

Începem astăzi Back to Business Netcast emisiune saptamanala realizata prin sistemul NetEvent by NETv, emisiune moderată de Cristian Manafu.

Ciclul de emisiuni se constituie intr-o serie de intalniri live pe Facebook despre Noua Normalitate realizate in colaborare de NETv împreună cu Evensys.
Cine sparge gheata? In ediția inaugurală invitatul este Bogdan Naumovici, Managing Partner la 23 Communication Ideas, unul dintre cei mai apreciati publicitari romani. Este omul din spatele unora dintre cele mai importante campanii de publicitate din Romania ultimilor 30 de ani.

Back to Business Netcast by NETv

Back to Business Netcast by NETv

______________________________________

NetEvent este o soluție de realizare online a întâlnirilor sau evenimentelor sau emisiunilor cu mai mulți participanți. Ele pot fi inregistrate sau difuzate în direct. Principala ei caracteristică este că este adaptată noii condiții aduse de către coronavirus: NECESITATEA IZOLĂRII.

Prin folosirea acestei soluții fiecare dintre cei implicați (regie, gazdă, invitați, public) stau în siguranța propriei case dar se întâlnesc pe ecranUn ecran cu comutări de cadre și cu o imagine îmbogățită grafic cu sigle, logo-uri, burtiere explicative pentru participanți, titluri, crawl, difuzare de publicitate sau alte cerințe pe care le-ar avea un client.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.