FESTIVALUL CAPITALA MUZICALA SIBIU 2017

Festivalul Capitala Muzicala Sibiu 2017

Ediția a V-a a festivalului a avut loc la Sibiu, în perioada 25 – 27 august.

Evoluția concurenților a putut fi urmărită pe scena Sălii Thalia, în cele două zile de concurs, 25 și 26 august, iar câștigătorii au putut fi aplaudați în cadrul Galei Laureaților din 27 august.

Juriul a fost prezidat și în acest an de compozitorul Horia Moculescu, alături de alte nume cunoscute la nivel național, dar și de profesori de muzică și interpreți din Sibiu: soprana Felicia Filip, compozitorul Mihai Alexandru (autorul piesei câștigătoare „Eurovision” România 2017), compozitorul Nicolae Caragia, cantautorul Radu Pietreanu, Ileana Vieru Radio „Antena Satelor”, Rodica Tulbure – Radio Cluj, prof. Emese Kalman, prof. Sanda Vulcu, prof. Laura Maniu (Liceul de Artă Sibiu), interpretul Mihai Mărginean, instrumentistul Cosmin Curtean, Rareș Mariș (câștigătorul ediției a II-a, 2014).

Ca în fiecare an, oaspeții Sibiului au avut și un program rezervat pentru vizitarea centrului istoric al orașului, însoțiți fiind de voluntarii ”Viața la Pozitiv”.

Începând cu această ediție, festivalul este membru al WAFA (World Association of Festivals and Artists).

Mai multe amanunte puteti gasi aici: http://viatalapozitiv.wixsite.com/festival/

Festivalul Capitala Muzicala Sibiu 2017 a fost transmis LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Tags: , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.