Campionatul National de Triathlon 2017 – Bucuresti

Campionatul National de Triathlon 2017

campionatul national de triathlon 2017

Este denumirea sub care Bucharest Sport Club, în parteneriat cu Federația Română de Triatlon, a organizat, în premieră la București, în perioada 11-13 august 2017, Campionatul Național de Triatlon, pe distanțe SPRINT și SUPERSPRINT.

Campionatul Național de Triathlon s-a desfășurat în interiorul și în jurul Parcului Alexandru Ioan Cuza, cunoscut ca IOR, în zone special amenajate pentru un eveniment de asemenea anvergură.

Campionatul Național de Triathlon are trei probe:

  • inot – intr-o zonă a lacului din parc, curățată și amenajată
  • ciclism – pe străzile adiacente parcului
  • alergare – pe aleile parcului, pe traseu marcat și delimitat corespunzător

In cadrul competitiei s-au mai desfasurat si trei probe de stafeta: Friends, Family si Corporate.

Campionatul Național de Triatlon 2017 a fost transmis LIVE de NETv.ro.  Acest campionat a insemnat pentru noi o transmisie in conditii „speciale” pentru ca:

  • pentru live streaming am avut nevoie de camere mobile: o camera mobila in barca pentru urmarirea inotatorilor si inca una pe motocicleta pentru a urmari ciclistii pe traseu.
  • transmisia live a fost efectuata cu 4 camere full-hd fapt pentru care am avut nevoie de o echipa de productie numeroasa
  • transmisia in direct s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile
  • evenimentul s-a desfasurat in aer liber

Campionatul Național de Triatlon 2017 a putut fi urmarit in transmisie LIVE pe site-ul nostru, www.netv.ro/live/ dar si pe site-ul oficial al competitiei: www.titanstriathlon.ro/live/ si a strans aproximativ 2500 de vizualizari.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION. Sub acest brand, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet , gen: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs.

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Aici puteti vedea filmarile celor trei zile de concurs din cadrul competitiei.

Tags: ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.