Concurs National Dans Sportiv si Formatii, SIBBA, Alexandria

Concursul National de Dans Sportiv Cupa Sibba ajunge în acest an la editia cu numărul trei. După un istoric de evenimente de succes, întrecerea promovează anul acesta la următoarea treaptă a Federației Române de Dans Sportiv și atinge nivelul RANKING. La competiție sunt așteptate să participe aproximativ 500 de perechi de dansatori, iar concurenții se anunță de calibru! Printre aceștia și-au anunțat prezența mai mulți campioni naționali și internaționali la dans sportiv.

Concursul National de Dans Sportiv Cupa Sibba este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Dans Sportiv, în parteneriat cu Primăria Alexandria, Consiliul Judetean Teleorman și Directia pentru Tineret si Sport Teleorman.

Detalii despre evenimente se pot găsi si pe site-ul oficial al Clubului Sportiv Sibba – http://asociatiasibbadance.com/ 

Concurs National Dans Sportiv si Formatii, SIBBA, Alexandria a fost transmis LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.