Festivalul Euro Pop Music 2016

Festivalul internaţional de creaţie şi interpretare „EURO POP MUSIC VISION” este o manifestare artistică televizată, organizat de Asociaţia Culturală Româno-Italiană „Veronica Arts”, transmis la nivel internaţional în direct, în format streaming live pe internet, pe canalul dedicat evenimentului.

Euro Music Vison are ca scop crearea unui cadru organizat de desfăşurare a unei competiţii muzicale şi de dans pe bază de premii, care va ajuta la promovarea creaţiei şi artei interpretative naţionale şi internaţionale, la un nivel artistic înalt, a genurilor de muzică uşoară (pop), rock, folk, populară (folclor) şi clasică în rândul copiilor şi a tinerei generaţii.

Festival-concurs international de muzica pop pentru copii si tineret cu varste cuprinse intre 5-35 ani, dar exista si o grupa care se numeste „Senior over 35”, acestia putand participa in concurs sau in recital in cadrul festivalului. Sunt 2 sectiuni: Interpretare si Creatie.

Relatii suplimentare accesand www.euromusicvision.ro.

Festivalul Euro Pop Music 2016 a fost transmis LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.