Sun Talks: „Design your life” cu Melania Medeleanu

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți.

Conferinta:”Despre motivaţie, inspiraţie şi curajul de a face schimbări în viaţa ta”, la o nouă ediţie Sun Talks, „Design Your Life”.

Sun Talks  „Design Your Life”

Al doilea seminar intitulat „Viaţa la televizor. Şi după.”,  este susţinut de Melania Medeleanu. Cu o carieră de succes în lumea televiziunii şi co-fondatoarea MagiCAMP, Melania va împărtăşi cu noi o poveste de viaţă plină de inspiraţie şi motivaţie, alta decât cea văzută pe micile ecrane.

Melania Medeleanu a fost timp de 22 ani om de radio și televiziune, este prezentatoare de evenimente, ține cursuri de media, public speaking și dicție, iar acum trei ani a construit împreună cu Vlad Voiculescu MagiCAMP, o tabară pentru copiii bolnavi de cancer, de care se ocupă îndeaproape.

„Timp de 22 de ani ce știam despre viață aflasem mai degrabă de la televizor. Mă hrăneam cu poveștile altora. Înveți multe aflând și spunând mai departe povești. Dar să trăiesc cu adevărat am început abia când am închis televizorul și mi-am croit propria poveste. Se scrie încă, balaurii au din ce în ce mai puține capete, e plin de zâne bune și sute de pitici.” spune Melania.

Înscrierile la conferinta Sun Talks sunt gratuite şi se fac accesând următorul link: www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Te aştepăm!

Conferinta este transmisa LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.