Curs online // Evaluarea sanatatii// Dr. Adrian Pană

Curs online pentru pacienți // Indici de evaluare a sănătății // Dr. Adrian Pană

  • Exista posibilitatea legala sa faci programari online. exista, pe de o parte, o nevoie sustinuta formulata de specialisti pentru aceasta facilitate. pe de alta parte, exista temerea legata de datele publice ale pacientilor.
  • Modul in care se completeaza fisele de observatie ale pacientilor este complet haotic. De multe ori, se completeaza dupa ce pacientul a plecat din spital. De multe ori, insa, raman niste foi albe…
  • Nu exista nicio obligatie pentru medici, ei nu sunt fortati de nicio institutie sa completeze fisa pacientului. De aceea, de exemplu, doar 50% dintre pacientii cu diabet din Romania sunt inregistrati.
  • Un consult preanestezic in afara dureaza o ora. In Romania, acesta dureaza in medie 3 minute

Mai multe amanunte puteti gasi aici: https://www.facebook.com/pg/eHealthRomania

Curs online // Evaluarea sanatatii a fost transmis LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.