Kyokushin karate Dacia Fighting Cup – 2019

Kyokushin karate, Dacia Fighting Cup – 2019

Kyokushin karate Dacia Fighting Cup – 2019 este un eveniment IKO Romania – Branch Chief Shihan Florian Toader

Dacia Fighting Cup Championship
Editia a 3-a, 27 Octombrie 2019, Bucuresti

Organizator, Shihan Florian Toader

Succes!

OSU!

?? #RomanianKyokushinKaratePortal ??

MATE A

______________________________

MATE B

October 27, 2019 in Bucharest (Romania) will be held The 3rd international championship “Dacia Fighting Cup” (IKO Kyokushinkaikan) among children, junior, men and women (kumite & kata).

Organizer

IKO Romania Branch Chief Florian Toader.

______________________________

NOTA:

Kyokushin sau Kyokushinkai este un stil de karate de tip full-contact și knock-down (forma „hardcore” a tipului full-contact) karate, fondat de Masutatsu Oyama. În lupte sînt interzise tehnicile letale și tehnicile care urmaresc rănirea adversarului (de exemplu fracturi de os, ruperea de încheieturi, orbirea etc.), dar tehnicile permise se execută cu plină forță și impact plin (adică fără stopare înaintea momentului de impact, care este uzuală în alte stiluri de karate). În kyokushin karate adversarii de regulă nu poartă protecție de corp sau doar protecție minimală. Aprecierea adversarilor se face numai după efectul tehnicilor (pagubă), și nu după calitatea execuției. Tehnicile de brațe la cap sunt interzise, iar lovitura specifică acestui stil este de secerare a piciorului din exterior (jap.mawashi-gedan).

Kyokushinkai este un stil de karate creat de Masutatsu Oyama, care a urmărit o creștere palpabilă a eficienței luptei. Kyokushinkai implică un antrenament dur și cere o condiție fizică remarcabilă. Este declarat cel mai dur stil de karate.

______________________________
NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.