BUCHAREST CHALLENGE CUP – Romanian open 2019

BUCHAREST CHALLENGE CUP – Romanian open 2019

BUCHAREST CHALLENGE CUP – Romanian open 2019 este o competitie internationala de karate kyokushin. Ea se adreseaza atat copiilor, cadetilor, juniorilor, seniorilor cat şi veteranilor.
Evenimentul se desfășoară sub patronajul Federației Romane de Karate Kyokushin (F.R.K.K.). Totodata este organizat de CLUBUL SPORTIV BUDO GYM BUCURESTI, reprezentat prin Sensei Gruia Docan în calitate de Preşedinte.
Competiția este deschisa participării tuturor cluburilor de arte martiale. Ele pot fi din orice grupare kyokushin karate sau din orice alt stil sau ramura de arte martiale, dar care isi exprima dorinta de a lupta in sistem full-contact.

NETv.ro va fi acolo iar transmisia LIVE va putea fi urmarita in sectiunea LIVE a sitului nostru

MATE 1

______________________________
MATE 2

______________________________
MATE 3

Bucharest Challenge Cup - Kyokushin Romanian Open

The competition is open to dojos from any organization or any other style or branch of martial arts, who have the wish to fight in full contact system.

______________________________
NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.