Festivalul Maria Tanase 2019

Festivalul National Maria Tanase 2019

Festivalul – Concurs al Interpretilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tanase”este o ampla manifestare de cultura populara. Debut sau a avut loc în anul 1969. Intre timp a devenit cea mai importanta rampa de lansare a tinerilor interpreti de folclor muzical din toata tara si nu numai. In anul 2019 este programata cea de-a XXV-a editie.

Anul acesta evenimentul  va fiorganizat, ca de obicei de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj. Concursul se va desfășura în perioada 11 – 15 noiembrie 2019, la Teatrul Naţional „Marin Sorescu“din Craiova.

Programul festivalului Maria Tanase

În recital vor urca laureați ai edițiilor anterioare ale festivalului. Pe scena Naționalului craiovean ii vom revedea în serile de 13, 14 și 15 noiembrie, care este și seara de gală a evenimentului. Spectacolele vor începe la ora 19:00, oră de la care TVR Craiova și TVR 3 vor transmite în direct. Vor acompania orchestrele: „Lăutarii“ din Chișinău – dirijor Nicolae Botgros și cea a Ansamblului Folcloric „Maria Tănase“ din Craiova – dirijor Nicolae Drăghia. Prezentatoarea celor trei seri de spectacol va fi Iuliana Tudor, realizatorul TV al proiectului fiind Elise Stan.

Directorul festivalului este managerul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, Amelia – Loredana Etegan. Scenografia îi aparține Liei Dogaru, iar afișul evenimentului a fost realizat de Viorel Pârligras, artist plastic craiovean.

________________________________________

Ziua 3, VINERI 15 noiembrie 2019


________________________________________

A R H I V A

Ziua 2, JOI 14 noiembrie 2019


________________________________________

Ziua 1, MIERCURI 13 noiembrie 2019

Inscriere la Festivalul Maria Tanase

Concurenții, soliști vocali și instrumentiști au vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Regulamentul și fișa de înscriere se găsesc pe https://www.facebook.com/FestivalulMariaTanase și pe www.traditiidoljene.ro

________________________________________

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.