Festivalul international pentru copii Mihaela Runceanu

Festivalul international pentru copii Mihaela Runceanu

Festivalul international pentru copii Mihaela Runceanu  – PENTRU VOI MUGURI NOI” este o manifestare artistică organizată de “ ASOCIAŢIA PENTRU TINERET BUZĂU 2010”. Organizatorii au avut în vedere participarea unui segment de populaţie ce se înscrie în contextul educaţiei pentru artă şi preţuirea ei .

__________________

ZIUA 3


_________________
ZIUA 2

_________________
ZIUA 1

Desfasurare

Festivalul international pentru copii Mihaela Runceanu se va desfăşura în acest an sub genericul ” AICI ESTE TARA MEA SI NEAMUL MEU CEL ROMANESC„. El este dedicat centenarului Marii Uniri.

Scop

Scopul acestei manifestări artistice cu caracter competitiv  îl constitue promovarea artei interpretative muzicale. Totodată se acordă o atenție deosebită și creaţiei la un nivel ridicat calitativ.  Totul concură la descoperirea talentelor  in rândul copiilor şi tineretului. Scopul final este realizarea educaţiei lor moral – estetice.  Dezvoltarea imaginaţiei, a bunului gust, a respectului pentru valorile acestui gen de artă, eliminarea compromisurilor, imitaţiilor şi mediocrităţii.  Se va urmări, deasemeni, dezvoltarea la copii  şi tineri a spiritului de corectitudine, competiţie, prietenie şi fair-play.  Se oferă astfel context întrecerilor între valori si  participarii copiilor si tinerilor cu dizabilităţia copiilor din străinătate şi din ţară.

Se dorește evidenţierea la tinerii interpreţi, mai ales la cei cu vârsta cuprinsă între 15- 25 ani şi mai mari, a educaţiei muzicale, a talentului de care dispun. Totul se desfășoară într-un cadru organizat de concursuri muzicale destinate lor. Se evidențiază în același timp şi  munca didactică pe care o depun  îndrumătorii acestor tineri. Este o manifestare artistica de o mare amploare. Are menirea sa constientizeze in randul tinerilor ca valorile culturale romanesti sunt cele mai de pret comori. Sunt comorile care asigura existenta si rezistenta Romaniei in lume

Continuarea dorinţei marii noastre artiste de a promova şi de a şlefui talentul muzical al noilor generaţii.

_______________________________________

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.