Festivalul Flori de Mai, Calarasi, mai 2019

Festivalul Flori de Mai, Calarasi, mai 2019

Festivalul  Flori de Mai este un concurs de interpretare a muzicii ușoare românești.  Este organizat de Consiliul Judetean Calarasi, Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi. Anul acesta el a ajuns la cea de-a XXXI-a editie.
Flori de Mai este un festival cu tradiţie în peisajul muzical naţional.  El continuă să promoveze, prin intermediul concurenţilor, farmecul muzicii uşoare româneşti.
De asemenea,  concursul se adresează românilor de pretutindeni. El promoveaza ideea de competiţie şi de respect faţă de valorile autentice ale muzicii uşoare româneşti. De aici a aparut obligativitatea fiecărui concurent de a interpreta în concurs, exclusiv piese ale compozitorilor români.

Concursul se va desfăşura în sala de spectacole a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi. El se adresează tinerilor cu vârsta de la 14 la 30 de ani.
Important pentru a arata orientarea catre excelenta, festivalul Flori de Mai se desfăsoară cu acompaniament orchestral.

Festivalul va fi transmis integral de NETv. Primele doua zile de concurs se vor transmite din sala Barbu Stirbei . In ultima zi, Festivitatea de premiere si Gala Laureatilor vor avea loc in aer liber (speram sa ne permita vremea).

Toate spectacolele incep la ora 19.00 iar transmisia din ziua curenta se poate urmari mai jos sau apasand butonul Acum LIVE.

AZI, Gala laureatilor, Duminica 19 mai

 


Sambata 18 mai

 


Vineri 17 mai

Flori de Mai

Flori de Mai

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.