Festivalul Internaţional Capitala Muzicală – Sibiu 2019

Festivalul Internaţional Capitala Muzicală – Sibiu 2019

In perioada 23 – 25 august are loc la Sala Thalia, a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional Capitala Muzicală.  Sibiul devine din nou Capitala Muzicală pentru cei mai talentaţi copii şi tineri. Ei se vor întrece vocal şi la măiestrie instrumentală la secţiunile Festivalului: folk, muzică populară, muzică clasică şi muzică ușoară.

Juriul este prezidat de maestrul Horia Moculescu. Alaturi de el sunt alte nume cunoscute la nivel internaţional. Este vorba despre soprana Felicia Filip, solista N I C O, compozitorii Mihai Alexandru şi Nicolae Caragia, Ileana Vieru-Radio România, Rodica Tulbure-Radio Cluj, folkista Zoia Alecu, vocal coach-ul „X-Factor” Crina Mardare, precum şi profesori din mediul academic.


____________________________________


____________________________________

____________________________________

Competitia se va desfasura  la Sala Thalia din Sibiu, sediu al Filarmonicii de Stat din Sibiu.

Capitala Muzicala Sibiu este o competitie muzicala care face parte din Programul educaţional internațional “Viaţa la pozitiv-Positive Life”. Acest program este realizat în organizarea Asociaţiei “Positive Life” şi a Colegiului Tehnic “Independenţa” Sibiu.
Acest festival-concurs îşi propune să promoveze muzica, să încurajeze şi să contribuie la descoperirea a cât mai multor tinere talente, să promoveze şi să stimuleze cele mai valoroase prezenţe, asigurând un cadru propice pentru evoluţia tuturor tinerilor interpreţi într-un concurs desfășurat în condiții de spectacol televizat, și să creeze posibilitatea ca tinerele talente din domeniul muzicii să se cunoască, să se întâlnească și să împărtășească din experiența proprie și celorlalți.
___________________________________

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.