Ziua mondiala a libertatii presei

Ziua mondiala a libertatii presei

Emisiune realizata prin sistemul #NetEvent by NETv – o ediție specială dedicată Zilei Mondiale a Libertății Presei, care face parte din campania #respectjurnalistii. Află, de la trei jurnaliști consacrați – Mirela Neag, jurnalist de investigație la Libertatea și GSP în echipa Tolontan, Alice Iacobescu, redactor șef Europa FM, și Adelin Petrișor, Șeful Secției Eveniment Știrile TVR, despre:

– viitorul presei;

– cum contracarăm avalanșa de fake news, comercializarea excesivă și senzaționalul ieftin;

– cum se transformă jurnalismul în perioada de criză;

– care sunt valorile la care ne raportăm ca jurnaliști.

Dezbaterea a fost moderată de Mihaela Raluca Tudor, CEO Tudor Communication, și Daniela Palade Teodorescu, director editorial Tudor Communication.

 

 

Ziua mondiala a libertatii presei

Ziua mondiala a libertatii presei

______________________________________

#NetEvent este o soluție de realizare online a întâlnirilor sau evenimentelor sau emisiunilor cu mai mulți participanți, inregistrate sau difuzate în direct. Principala ei caracteristică este că este adaptată noii condiții aduse de către coronavirus: NECESITATEA IZOLĂRII. Prin folosirea acestei soluții fiecare dintre cei implicați (regie, gazdă, invitați, public) stau în siguranța propriei case dar se întâlnesc pe ecranUn ecran cu comutări de cadre și cu o imagine îmbogățită grafic cu sigle, logo-uri, burtiere explicative pentru participanți, titluri, crawl, difuzare de publicitate sau alte cerințe pe care le-ar avea un client.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.