Interviurile Pagina de Media emisiune realizata prin sistemul NetEvent

Interviurile Pagina de Media emisiune realizata prin sistemul NetEvent by NETv

Interviurile Pagina de Media emisiune realizata prin sistemul NetEvent by NETv impreună cu prestigiosul site de analiză media.

In ediția cu care exemplificam Petrisor Obae realizeaza  un interviu cu Adelin Petrisor după ce ziaristul TVR, alături de colegul lui Romeo Stancu, a realizat primul reportaj din “”zona fierbinte”: la Camera de Gardă a Spitalului Floreasca, chiar în momentul în care medicii trimiteau la Matei Balș un pacient suspect de Covid.

Care este atmosfera la fața locului, în spital? Care sunt problemele de acolo? Ce înseamnă să fii jurnalist de teren în astfel de zile? Ce trebuie și ce nu trebuie să facă presa?

Adelin Petrișor, în dialog cu Petrișor Obae, într-un interviu realizat cu suportul tehnic al NETv – New Entertainment Television

 

Interviurile Pagina de Media invitat Adelin Petrisor

Interviurile Pagina de Media invitat Adelin Petrisor

 

______________________________________

#NetEvent este o soluție de realizare online a întâlnirilor sau evenimentelor sau emisiunilor cu mai mulți participanți, inregistrate sau difuzate în direct. Principala ei caracteristică este că este adaptată noii condiții aduse de către coronavirus: NECESITATEA IZOLĂRII. Prin folosirea acestei soluții fiecare dintre cei implicați (regie, gazdă, invitați, public) stau în siguranța propriei case dar se întâlnesc pe ecranUn ecran cu comutări de cadre și cu o imagine îmbogățită grafic cu sigle, logo-uri, burtiere explicative pentru participanți, titluri, crawl, difuzare de publicitate sau alte cerințe pe care le-ar avea un client.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.