Romanian Business Leaders Summit 2019, LIVE

Romanian Business Leaders Summit 2019, LIVE

În fiecare an  se reunesc la Romanian Business Leaders Summit. Este vorba despre antreprenori și executivi de top, lideri din societatea civilă și peste 40 de speakeri naționali și internaționali.
Întotdeauna la final de februarie – început de martie. Întotdeauna având peste 300 de participanți .
Evenimentul central al comunității RBL combină fericit elemente im portante. Cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția. Totul pentru a genera proiecte concrete prin care facem România o țară mai bună. Mai bună pentru business și astfel o țară mai bună pentru români.

In cele doua zile de lucrari NETv.ro va fi a fost acolo. Astfel a ajutat la comunicarea ideilor vehiculate pe scenă catre cât mai multi dintre cei interesti care nu au putut fi de fata.

Gala Merito, de la care vă oferim imaginile de mai jos, a fost tinuta sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.
Gala este incununarea unui proiect care vrea să aducea în ochii și în mintea românilor profesorii exemplari, aceia care schimbă Romania  în bine pentru eternitate.

Lucrarile se pot urmari pe pagina FB Romanian Business Leaders si pe canalul YT NETv Romania.

 

 

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION.
NETv este brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.