Festivalul Flori în Ţara Bârsei, Brașov, 2019

Festivalul Flori în Ţara Bârsei 2019

Festivalul  Flori în Ţara Bârsei este organizat în perioada 23-24 martie 2019 de către  Centrul Cultural “Reduta” . Festivalul este deschis tinerilor interpreţi de muzică populară din întreaga ţară, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Braşov si are ca scop descoperirea şi lansarea de noi şi valoroase talente interpretative.

Spectacolul de final va fi susţinut de cunoscuţi interpreţi ai cântecului popular românesc. Printre acestia mentionam pe Anca Branea, Ioan Cristian Țăran, Cornelia Radocea și Vlăd Sarmaș.

Va avea loc si un recital extraordinar: Ovidiu Homorodean

Transmisia se va putea urmari AICI.

______________________________________________________

_____________________________________________

 Scop

Unul din scopurile Festivalului este de a găsi şi promova tinerii care ţin la tradiţie. Astfel, vârsta concurenţilor este între 16 şi 25 de ani. Concursul propriu-zis va avea loc sâmbătă seară, de la ora 18.00, dar în el vor intra doar cei care vor trece de etapa preselecţiilor, programată în aceeaşi zi, de la ora 10.

Premii

În cadrul Galei, care va avea loc duminică, vor fi acordate premii după cum urmează. Trofeul Festivalului, în valoare de 1200 de lei, premiile I, II şi III (în cuantum de 800, 700, respectiv 600 de lei), precum şi trei menţiuni (fiecare de 400 de lei). De asemenea, juriul mai poate acorda un premiu de popularitate şi unul pentru autenticitatea costumului popular (câte 300 de lei fiecare).
NETv va fi a fost acolo și a transmis totul.

____________________________________________
NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.