Ice Stars Cup 2017 by Stelele Viitorului Bucuresti

Ice Stars Cup 2017 by Stelele Viitorului Bucuresti

Ice Stars Cup – cel mai aşteptat și dorit turneu de fotbal pentru copii, a avut loc, în aceste zile, în Sala Polivalentă Bucureşti. Competiția a fost inițiată și organizată de Stelele Viitorului Bucureşti!

În perioada 20-22.01.2017, “Asociația Stelele Viitorului București” a organizat cel mai așteptat și dorit turneu de fotbal pentru copii: Ice Stars Cup”, unde uu participat 24 echipe, împărțite pe două categorii de vârstă – copii născuți în anul 2009 (8echipe) și copii născuți în anul 2008 (16 echipe). Primul mare turneu organizat, la acest nivel, în București a adunat peste 275 jucatori și a oferit, în cele 60 de partide disputate, clipe de neuitat, ratări imense, faze spectaculoase, aplaudate de peste 500 spectatori,emoții, dramatism și peste 150 goluri marcate. Sponsorii turneului au fost: Revista Junior Sport, Cristim, Infinity trophy, Acerbis. Copiii au primit cupe, medalii, trofee, materiale sportive si cadouri surprize.

Evenimentul Ice Stars Cup 2017 by Stelele Viitorului Bucuresti a fost transmis LIVE de NETv.ro cu 3 camere video Full-HD cu operator, mixate in timp real de un regizor de emisie. Transmisia LIVE a mai beneficiat de tabela de scor si cronometru.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags: , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.