Gala Umanitara AUAN – CREDEM IN TINE 2017

Gala Umanitara AUAN – CREDEM IN TINE 2017

Gală umanitară cu scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea educației copiilor

„Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN, încheie, pentru al 6-lea an consecutiv, campania intitulată “Credem În Tine!” cu o gală umanitară dedicată strângerii de fonduri, la care participă şi Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”.

Spectacol realizat de Radu Nechifor.

Gala Umanitara AUAN – CREDEM IN TINE 2017, a fost a VII-a editie, dupa cum bine spunea Radu Nechifor, in cei sase ani de colaborare – cu totul si cu totul deosebita, de suflet putem spune – a Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu – AUAN cu Radu Nechifor si intregul grup de artisti, prezentatoare, designer, care  au sustinut an de an fara nici un fel de recompensa financiara, fiind in concordanta cu modul de functionare a AUAN – in baza voluntariatului.

Artiști:
Radu Nechifor,
Anca Mărginean,
Mihai Teaca,
Dominique Simionescu,
Luana Prodea.

Invitat special:
CORUL „BALEA BOAR” DIN BRAD

Prezentare:
Nicolle Stănese

www.facebook.com/auan.ro

www.alexandrananu.ro

Evenimentul Gala Umanitara AUAN – „CREDEM IN TINE” 2017 a fost inregistrat LIVE de NETv.ro cu 3 camere video Full-HD cu operator, mixate in timp real de un regizor de emisie.

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

 

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.