FESTIVALUL INTERNATIONAL DE JAZZ JOHNY RADUCANU

Vineri seara, în superba sală a Teatrului Maria Filotti din Brăila, a avut loc prima seară a Festivalului Internațional de Jazz ”Johnny Răducanu”, ajuns la ediția cu numărul IV.

Seara de vineri s-a încheiat cu un recital susținut de Sorin Zlat, alături de colegii săi din Sorin Zlat Quintet: Mihaela Alexa-Voce, Sorin Zlat Sr.-Saxofon, Răzvan Cojanu-Contrabas și Claudiu Purcărin-Tobe.

Premiul pentru Trofeul Johnny Răducanu este de 5000 euro. Totodată se vor acorda și premii pentru cel mai bun solist instrumentist – 2500 euro; cel mai bun solist vocal – 2500 euro; cel mai bun Band – 3000 euro. Premiul pentru cel mai promiţător tânăr interpret şi premiul pentru cea mai bună compoziţie este de câte 2500 euro.

Mai multe amanunte putei gasi aici: http://johnnyraducanu.ro/

Festivalul Internațional de Jazz ”Johnny Răducanu  afost transmis LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs.

Pentru a viziona si alte transmisii LIVE puteti da click AICI

Tags: ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.