Campionatul European de Rugby 7 U18

Timp de doua zile, pe 17 si 18 septembrie, la Bucuresti, pe Stadionul National “Arcul de Triumf” a avut loc Campionatul European de U18, rugby 7.

La aceasta competitie organizata de catre Federatia Romana de Rugby in colaborare cu Rugby Europe, au participat 12 echipe: Franta, Portugalia, Irlanda, Romania, Germania, Rusia, Polonia, Italia, Israel, Moldova, Luxemburg si Spania.

Cele 12 echipe au fost impartite in trei grupe: Franta, Rusia, Polonia si Spania (Grupa A), Portugalia, Germania, Italia si Luxemburg (Grupa B) si Irlanda, Romania, Israel si Moldova (Grupa C). Sambata, au avut loc meciurile din Grupe, cu incepere de la ora 10:30, iar duminica, de la ora 10:00 au avut loc meciurile de clasament.

Mai multe amanunte putei gasi aici: https://frr.ro/2016/09/14/la-bucuresti-pe-17-si-18-septembrie-va-avea-loc-campionatul-european-de-u18-sevens/

Competitia a fost transmisa LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

 

Pentru a viziona si alte transmisii by NETv puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.