Live, Topul firmelor din Bucuresti, 2018

Topul firmelor din Bucuresti, 2018, LIVE la NETv

Aceasta festivitate a fost transmisa LIVE in exclusivitate de NETv.

Camera de Comert si Industrie a Municipiului București premiază de 25 ani liderii în afaceri. Aduce în lumina reflectoarelor afaceri de succes, fara a uita că în spatele acestora sunt oameni. Ei sunt fie antreprenori vizionari, manageri consecvenți, fie echipe creative, implicate și pline de pasiune.

    Topul Firmelor din Bucuresti este singurul clasament al companiilor bucureștene care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe. Aceasta este implementată unitar de sistemul cameral, la nivel național. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare. S-au mai calculat eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat. Totul încifre concrete, în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companii la Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

 

Gala Topul Firmelor din Bucureşti 2018 va avea loc la Sala Rondă, Hotel Intercontinental, începând cu ora 18:30. Acolo vom avea onoarea de a va arata in direct inmanarea premiilor în prezența unor personalități de prim-plan din spaţiul economic, academic și diplomatic din România, alături de managerii celor mai performante companii bucureştene şi reprezentanţi ai mass media.

___________________________________________________________________________

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.