Cupa Europeana De Karate Kyokushin Open 2017

9th Kyokushin Karate European Cup, Sibiu 2017

sambata 11 nov.

ACS Musashi Dojo Sibiu şi Federaţia de Kyokushinkai Tradiţional – Internaţional Karate Organization Kyokushinkaikan Romania, cu sediul în Sibiu, au organizat în data de 11 noiembrie, la Sibiu, a 9-a editie a “European Mas Oyama Memorial Cup”, Cupa Europeană de Karate Kyokushin Open pentru copii, juniori, tineret, seniori şi veterani.
Evenimentul a fost dedicat cinstirii memoriei lui Sosai Masutatsu Oyama, întemeietorul stilului Karate Kyokushinkai, a spiritului, sacrificiului şi marilor realizări ale acestuia şi a fost condus de către Shihan Horaţiu Adrian Neagoie, preşedintele Federaţiei de Kyokushinkai Traditional-IKO Kyokushinkaikan Romania.
Acest eveniment este deschis participării practicanţilor oricărui stil de contact karate, indiferent de apartenenţă, fiind destinat categoriilor de copii, juniori, tineret, seniori şi veterani, atât la secţiunea Kata, cât şi la secţiunea Kumite.
Activitatea este parte integrantă a proiectului sportiv intitulat „Festivalul Artelor Marţiale Sibiene 2017”.
Evenimentul se va desfăşura la Sala Polivalentă Transilvania Sibiu, sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 9.00.
Intrarea publicului – gratuită.
La această competiţie s-au înscris aproximativ 300 de sportivi din 7 ţări europene: România, Ungaria, Germania, Republica Moldova, Grecia, Marea Britanie şi Ţara Galilor, ţări afiliate la United Traditional Kyokushinkai Federation – IKO Kyokushinkaikan.
Categoriile de concurs – în număr de 100, la secţiunea Kata fiind organizate 46 categorii, iar la secţiunea Kumite, 54 categorii.
Festivităţile de premiere a sportivilor, precum şi decernarea titlurilor „Best Fighter”, „Best Spirit” şi “Best Technique” pentru sportivii care au avut o prestaţie deosebită au avut loc dupa încheierea rundelor finale la toate categoriile de concurs, în după-amiaza de sâmbătă, 11 noiembrie, in jurul orei 17.00.

Mai multe amanunte puteti gasi aici:

https://www.facebook.com/Kyokushin-Rom%C3%A2nia-609369105816705/

Evenimentul  Cupa Europeana De Karate Kyokushin Open 2017 a fost transmis LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Suprafata 1
Suprafata 2

Pentru a viziona si alte transmisii NETv puteti da click AICI

Tags: , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.