Campionatul National de Sport BJJ, 2020, Targu Mures

Campionatul National de Sport BJJ, 2020

Campionatul National de Sport BJJ Gi&NoGi se  desfășoara în Târgu-Mureş, pe 7 Martie 2020, în Sala Polivalentă din localitate.
Competiția va fi transmisă în direct, integral, pe NETv.ro/LIVE 

Este o competiție organizată de Federaţia de Sport BJJ din România în parteneriat cu ACS Samuraii Florii de Cireş Voiniceni şi cluburile
co-organizatoare ACS Brave Combat, Asociaţia Sportivă Brazilian Power Team Romania, Asociaţia FG Academy Târgu Mureș şi Clubul Sportiv Cătălin Zmărăndescu Sports Academy.
Campionatul National de Sport BJJ este la prima ediție
__________________________________________

Transmisiile se pot urmari aici după ce introduceți parola

Suprafata A
Suprafata B

Suprafata C
Suprafata D

__________________________________________

Despre Sport BJJ

Arta cunoscută sub denumirile de Sport Jiu-Jitsu, Sport BJJ, Brazilian Jiu-Jitsu sau pur şi simplu Jiu-Jitsu se prezintă ca un sistem de sport, care se concentrează pe grappling-ul. La acesta care elementul particular este importanţa luptei la sol. BJJ-ul îşi are rădăcinile în şcoala de Kodokan judo. Elemente de sol din această şcoală, şi nu numai, sunt predate în Brazilia de profesori japonezi cum ar fi: Takeo Yano, Mitsuyo Maeda, Soshihiro Satake, şi Isao Okano.

BJJ-ul, poate fi eventual definit ca sportul de combat care a inovat şi adaptat anumite practici din judo, dar fără a se opri doar la această artă. BJJ-ul este considerat ca fiind conceptul definit de imaginea unei persoane neînzestrate fizic care poate înfrânge un oponent mai puternic. Acest lucru se realizează prin tehnică, pârghii, şi ce este cel mai important, prin ducerea luptei la sol. Aici  utilizarea atacurilor articulare şi strangularilor sunt esențiale pentru victorie. Antrenamentul poate fi orientat pentru turnee de sport sau pentru autoapărare. De asemenea poate asigura atât cultură fizică cât şi construirea unui caracter puternic.

Concluzie

Competiţiile de Sport BJJ oferă şanse egale, indiferent de arta de grappling practicată. Regulamentul este simplu și accesibil, char și pentru cei ce vin din lupte, judo, sambo, budokai, kempo, ori shuai-jiao (wushu)

Mai multe amănunte: AICI

Referinţe externe:
https://www.facebook.com/sportbjjromania
www.sjjif.com
www.esjjf.org

________________________

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: festivaluri, conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.