Campionat European de dans sportiv Bucharest Grand Prix si DSE

Campionat European de dans sportiv Bucharest Grand Prix si DSE

Bucharest Grand Prix si DSE Campionat European de dans sportiv pe Echipe Nationale & Junior Grand Prix , Centrul Sportiv Apollo, Bucuresti, 4 – 05 MAI 2019
COMPETITIE ORGANIZATA DE Asociatia Clubul Sportiv GENERATIA 9


LE: Au fost doua zile de succes de audienta, multa si venita din toata europa

2500 de vizionari

2500 de vizionari, (graficul este doar pentru ziua a doua)

____________________________________________________

Din toata Europa

Din toata Europa (minute de vizionare, doar ziua a doua)


ziua II, duminica 5 mai 2019

 

_____________________________________

ziua I, sambata 4 mai 2019

______________________________________________

Centrul Sportiv Apollo din capitală găzduiește pe 4 și 5 mai ediția 2019 a Campionatului European de Dans Sportiv pe Națiuni, DSE Children Grand Prix dar și alte competiții reunite în evenimentul Bucharest Grand Prix organizat de CDS Generația 9 din București sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a World Dance Sport Federation.

La acest eveniment și-au anunțat participarea sportivi de top mondial dar și echipele reprezentative ale celor mai importante state europene. România, care este deținătoarea en-titre a DSE European Championship on National Team va fi reprezentată la ediția din acest an de următoarele perechi: Tiberiu Stan – Daria Grigore; Vlad Ene – Anastasia Grunzu; Rareș Cojoc – Andreea Matei; Paul Moldovan – Cristina Tătar; Adrian Nedelcu – Nicoleta Nedelcu și Sorin Simon – Florentina Constantinescu.

Toți sportivii noștri sunt de talie mondială ceea ce ne oferă speranța în păstrarea titlului European la București. Pe lângă aceste competiții, publicul larg care este invitat să susțină echipa României poate urmări și alte competiții naționale și internaționale în care vor evolua peste 600 de sportivi, fără a lua în calcul loturile naționale de la Campionatul European.

_____________________________________________

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.