BUCHAREST CHALLENGE CUP 2015

La Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti a avut loc, pe 10 octombrie 2015, cea de-a treia editie a evenimentului “BUCHAREST CHALLENGE CUP”, una dintre cele mai profesioniste competitii de karate full-contact organizate in Romania, in ultimii 20 de ani.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv BUDO GYM BUCURESTI, prin Sensei Gruia Docan, sub auspiciile Federatiei Romane de Karate Kyokushin, si a reunit atat spotivi de performanta, cat si personalitati marcante din karate-ul romanesc.

Competitia se adreseaza atat copiilor, cat si juniorilor si seniorilor, baieti si fete, si se desfasoara in sistem full-contact. La eveniment s-au inscris aproape 400 de sportivi din 41 de cluburi din 15 judete ale tarii.

Competitia a fost transmisa LIVE de NETv.ro

NETv este un brand NEW ENTERTAINMENT TELEVISION SRL sustinut de ACRIS MEDIA PRODUCTION, brandul sub care, din 2008, s-au realizat transmisiuni TV live pe internet de la diferite evenimente: conferinte, lansari de carte sau de produs, evenimente mondene sau sportive.

Live streaming-ul asigura o excelenta crestere de vizibilitate in mediul online aducand in acelasi timp un trafic ridicat site-ului dvs. 

Pentru a viziona si alte transmisii puteti da click AICI

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.