Romanian DanceMasters 2018

DUMINICA 1 APRILIE

________________________________________________
SAMBATA 31 MARTIE

________________________________________________
VINERI 30 MARTIE

Vârful ierarhiei mondiale de dans sportiv vine la București pentru DanceMasters, cel mai așteptat concurs de dans din România !

Dance Masters e la a 15-a editie. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă în perioada 30 martie – 01 aprilie 2018, după cum urmează: ziua de 30 martie va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, iar zilele de 31 martie și 1 aprilie vor fi dedicate întrecerilor internaționale. Se așteaptă peste 1500 de dansatori din 20 de țări, care vor concura în fața a 50 de arbitri din toată lumea, în 45 de competiții de toate categoriile de vârstă.

NETv va fi acolo ca partener media care va transmite totul LIVE.

Începând cu 2004, trei prieteni organizează în fiecare an la Bucureşti DanceMasters, un Turneu Open Internaţional de dans sportiv cu licenţă WDSF (World DanceSport Federation – Federaţia Mondială de Dans Sportiv) şi sub egida FRDS (Federaţia Română de Dans Sportiv). Cei trei Organizatori sunt: Virgil GRIGORE (Preşedinte al Clubului de Dans PAS IN DOI Bucureşti), Bogdan PĂUN, Gigi RĂDUCAN (Preşedinte al Clubului de Dans PHOENIX Bucureşti), având alături o echipă de aproximativ 100 de voluntari inimoşi (părinţi de la cluburile de dans menţionate şi prieteni), parteneri şi sponsori.

Din 2010 cei trei Organizatori i-au cooptat ca Parteneri permanenţi în echipa evenimentului pe Andreea şi Dan ILIESCU (Gant & Sterling Consulting) suporteri fideli ai DanceMasters şi ai dansului sportiv.

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.