TeleEvent, o soluție de tele-eveniment cu toți participanții acasă

TeleEvent, o soluție de tele-eveniment

Apariția epidemiei ne-a blocat și nouă activitatea aici, la NETv. Interzicerea evenimentelor cu public ne-a lăsat, practic fără clienți. Fără festivaluri, fără conferințe, fără competiții sportive… părea că NETv nu mai avea ce transmite. Părea că NETv rămăsese fără piață.
Cea mai simplă opțiune era să tragem obloanele și să așteptăm vremuri mai bune.
Ca mai complicată, implicând efort, imaginație și risc, era să ne adaptăm, să ne reinventăm.
Noi am ales calea mai grea.

Și așa am ajuns la TeleEvent, o soluție de tele-eveniment,

TeleEvent este o soluție de realizare online a întâlnirilor sau evenimentelor sau emisiunilor cu mai mulți participanți, inregistrate sau difuzate în direct. Principala ei caracteristică este că este adaptată noii condiții aduse de către coronavirus:

NECESITATEA IZOLĂRII

Prin folosirea acestei soluții fiecare dintre cei implicați (regie, gazdă, invitați, public) stau în siguranța propriei case dar se întâlnesc pe ecran. Un ecran cu comutări de cadre și cu o imagine îmbogățită grafic cu sigle, logo-uri, burtiere explicative pentru participanți, titluri, crawl sau alte cerințe pe care le-ar avea un client.

Pe scurt, un ecran ca la o televiziune de top, transmis pe contul tău de SocialMedia.

"<yoastmark

Primul client care a avut încredere în noi a fost agenția de comunicare Tudor Communication iar prima ediție a noului proiect fost live in 24 martie (vezi foto). A venit apoi al doilea proiect, apoi…

_______________________________________

Dacă proiectul tău video necesita până acum aducerea împreună a mai multor persoane, nu înseamnă că în noile condiții în care se recomandă izolarea socială totul s-a sfârșit. Epidemia nu te poate impiedica să găsești modalități noi de a-l duce la bun sfârșit.
Iar una dintre aceste noi modalități este soluția TeleEvent.

Te îngrijorează costurile pentru TeleEvent?

Știm că în condiții de criză toți suntem foarte grijulii cu cheltuielile. Înțelegem. Și noi suntem la fel. De aceea sunt sigur că putem găsi soluții de compensare reciprocă.

Pentru amănunte, 0722.534.461